Om Pinakoteket

Pinakoteket er et nettgalleri som tilhører Sivilisasjonen AS.

Vi har som mål om å løfte frem klassisk figurative malere, tegnere og grafikere gjennom å promotere deres verker.

Verkene som kjøpes på Pinakoteket kjøpes direkte fra mesteren (altså, maleren, tegneren eller grafikeren). Det vil si at Pinakoteket fungerer som et bindeledd mellom kunden og selger.

Pinakoteket skaper en unik mulighet for alle som ønsker et klassisk verk, ved at vi samler talentfulle mestere på ett sted. Vi ønsker at det skal bli lettere å oppdage verkene til talentfulle malere og tegnere.

Pinakoteket respekterer det arbeid som ligger bak et klassisk figurativt verk og har derfor tatt et aktivt valg om å ta så liten prosentandel som mulig i provisjon for formidling av maleres og tegneres verker.

Det er ikke uvanlig at et galleri tar 50 til 60 prosent (!) i provisjon, tar Pinakoteket kun 10 prosent, som er nødvendig for å dekke utgifter.

Pinakotekets kunder bidrar således til å støtte arbeidet til klassisk figurative malere og tegnere, og er en indirekte støttespiller til den klassiske bevegelsen som Sivilisasjonen representerer i norsk åndsliv.

Pinakoteket drives av:

 

Er du klassisk maler, tegner eller grafiker?

Vi ønsker å formidle klassisk figurasjon av høyeste kvalitet. Ønsker du dine verker formidlet gjennom Pinakoteket? Ta kontakt med post@pinakoteket.no for en hyggelig og uforpliktende prat!